Liikekiinteistöt

Ilmanvaihdon puhdistustarpeet

Hoidamme kiinteistöjen ilmanvaihtokanavien puhdistukset kiinteistöjen erilaiset käyttötarkoitukset huomioiden. Ilmanvaihdon puhdistustarpeet on hyvä arvioida sen mukaan, millaista toimintaa kiinteistössä harjoitetaan.

Lakisääteisesti on määritelty kerran vuodessa ja viiden vuoden välein puhdistettavat kohteet. Muissa kohteissa suositeltu puhdistusväli on 5-10 vuotta.

OTA YHTEYTTÄ >

Vuosittain puhdistettavat ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot

Kerran vuodessa tulee puhdistaa:
1) ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot;
2) ruiskumaalaamon, puusepäntehtaan ja -liikkeen, tekstiilitehtaan, pesulan, leipomon ja savustamon ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot sekä ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot, jotka ovat sellaisessa teollisuus- tai muussa tilassa, missä ilmanvaihtokanaviin kerääntyy runsaasti herkästi paloa levittäviä aineita;
3) ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot huonetilassa, jossa teollisesti valmistetaan tai teknisesti käytetään palavaa nestettä.

Viiden vuoden välein puhdistettavat ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot

Vähintään viiden vuoden välein tulee puhdistaa:
1) sairaalan, vanhainkodin ja suljetun rangaistuslaitoksen ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot;
2) päivähoitolaitoksen, koulun, hotellin, lomakodin, asuntolan ja ravintolan ilmanvaihtokanavat ja laitteistot.

Ilmanvaihtokoneiden modernisointi

Vaihdamme iv-koneet uusiin energiatehokkaampiin koneisiin. Huolehdimme vanhojen laitteiden poistamisesta ja kierrätyksestä. Asennamme uudet laitteet paikoilleen tarvittavine sähkötöineen.

OTA YHTEYTTÄ >

Pyydä meiltä tarjous seuraavista puhdistus- ja huoltotöistä

  • Ilmanvaihtokanavien puhdistukset
  • Ilmanvaihtokanavien desinfioinnit
  • Iv-koneiden huollot
  • Iv-koneiden modernisointi
  • Ilmamäärien mittaukset ja säädöt
  • Kanavien videokuvaukset
  • Ilmanvaihtokanavien ja pintojen pölynsidonta
  • Suodatin- ja tarvikevaihdot
  • Huoltosopimukset

Suuremmissa ja erikoisimmista kiinteistöissä käymme tutustumassa kohteeseen ja tehtäviin paikan päällä ennen tarjouksen jättämistä.

Vuosihuoltosopimus

Käymme kaksi kertaa vuodessa tai sopimuksen mukaan vaihtamassa iv-koneiden suodattimet ja samalla laitamme iv-koneet talvi/kesäasentoon. Samalla käynnillä iv-koneet testataan ja käynnin jälkeen raportoidaan koneiden toimintakyky.

Laskutus

Laskutus hoituu tarvittaessa ekologisesti ja kätevästi sähköisen kanavan kautta. Lasku lähetetään vasta, kun työmaa on valmis ja puhdistusraportti ja mittauspöytäkirja on lähetetty tilaajalle.